divendres, 9 de novembre del 2018

VISITES A LA BD6

Hola, durant aquesta setmana i la propera, els grups de tercer i de quart hem visitat o visitarem la BD6 per fer dues activitats que ens agraden molt.

Els nens i nenes de tercer hem fet el Joc de l'Oca per aprendre les normes de la biblioteca i per saber tot el que cal per ser usuaris de la xarxa de biblioteques.

Els nens i les nenes de quart farem l'activitat Gènius per conèixer el funcionament del Catàleg infantil col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest catàleg permet la cerca de documents en diferents suports a qualsevol biblioteca de la xarxa.

Ens agrada molt visitar la biblioteca del nostre districte perquè és genial. Quina sort tenir-la tan a prop de l'escola. Per això, no tenim cap excusa per llegir una estoneta cada dia i, si algú encara no té el carnet de la biblioteca, que se'l faci, que és gratuït!!!!!!



Aprofitant l'exposició temporal que hi ha a la BD6, "La Catalunya Il·lustrada", de la Pilarín Bayés, els alumnes de 3rB es van fer unes fotografies molt divertides.