divendres, 22 de juny del 2018

FESTA INTERCULTURAL PER ACOMIADAR EL CURS

Hola a tothom!!!!!!

Abans de res, moltes gràcies a tots els pares, mares i familiars que han col·laborat amb l'escola per poder aconseguir que la festa intercultural amb la qual hem acomiadat el curs hagi estat un èxit. Als mestres i a les mestres de l'escola ens fa molta il·lusió aquesta festa per la gran col·laboració i participació de les famílies, perquè és una possibilitat de créixer i d'aprendre plegats, i perquè ens permet seguir creant  vincles i compartint valors amb les diferents cultures presents al nostre entorn.

Moltes gràcies als familiars que han preparat alguns dels tallers o que han ajudat a portar-lo a terme, als que han acompanyat els grups, als que han vingut a donar un cop de mà, als que no han pogut col·laborar avui però que sempre estan al costat de l'escola per oferir-nos la seva ajuda... Sense la feina i l'esforç de tothom no hagués estat possible.

Avui ha estat un dia molt especial a l'escola. Feia molt de goig tot plegat. Fins a catorze activitats funcionant alhora per tal que el dia fos molt especial. Hem ballat danses africanes i danses de la polinèsia, hem jugat a jocs d'arreu del món, hem escoltat contes àrabs, hem après moltes coses de la cultura xinesa, de la cultura russa, hem fet manualitats africanes i asiàtiques...

Bé, en definitiva, una forma fantàstica d'acomiadar els nens i les nenes de l'escola d'una forma diferent. ENTRE TOTS L'HEM FETA GROSSA!!!!!

Festa

Per veure les fotografies de la festa només cal que cliqueu la imatge anterior. Les fotografies les han fet la Lucía Escobar, ex-alumna del centre, i l'Abigail, mare de dos alumnes de l'escola. Moltes gràcies a les dues!!!!!!!!